Lounasboxi

Lounasboxi

Mikä koiralle on, omistajan seuran jälkeen, parasta? No, ruoka ja syöminen, tietenkin. Ja sen jälkeen? Syömisen leikkiminen? Eikö olisi aika mieletöntä, jos nelijalkainen ystäväsi voisi leikkiä omistajan kanssa ruualla? No, nyt voi! Lounasboximme on hauska yhdistelmä leluruokia, joilla on luonnetta. Niiden kanssa koirasi voi riehua ja päästää kulinaristisen mielikuvituksensa valloilleen.

TILAA NYT

Alla kuvat ja kuvaukset teemaan liittyvistä tuotteista:

ZEN BURRITO

Viileän rauhallinen Zen burrito on ihan paras lohturuokalelu. Burritohan on ruokaa, joka halaa itseään. Koirasi voi puolestaan halata Zen burritoa hampaillaan. Sinä taas voit samalla halata koiraasi. Mikäs sen lohduttavampaa kuin triplahalaus. Ai että.

POTTUUNTUNUT SIPULI

Kaikkea paitsi koiria vihaavan sipulilelun tarina saa kyynisimmänkin vetistelemään: Sipulin luoja ei nimittäin tiennyt, tekeekö hän perunan vai sipulin, joten tuloksena oli pottuuntunut sipuli. Tämän vuoksi sipulilla on aina ollut identiteettikriisi, ja sen vuoksi se ei luota kehenkään paitsi koiriin.

HAIKEA AVOKADO

Avokado-lelun parempi puolisko on kadonnut, joten se on vähän vajaa ja yksinäinen. Silti se on yllättävän tyytyväinen elämänsä. “Kyllä sitä itsestäänkin löytää kavereita”, Avokado ajattelee, ennen kuin muistaa, että sehän voi leikkiä koiran kanssa siemenensä kyllyydestä, vaikka joka päivä.

ROHMU SUSHI

Oletko ennen kuullut kolmion mallisesta sushista? Emme mekään. Tämä jännä sushilelu onkin nielaissut kolmioleivän. Onko siinä hyvä idea uudelle pikaruokatrendille? Ehkä ei, mutta koirasi kiittää moniulotteisesta makumielikuvasta. Älä kuitenkaan lupaa kokata hännänheiluttajalle sushilla nielaistua kolmioleipää…

TYHJÄPÄINEN MAITOTÖLKKI

Maitotölkkilelu on maidon sijasta täynnä tyhjänpäiväistä hassuttelua ja leikkimieltä. Koiran ei siis tarvitse huolehtia vatsanväänteistä tai mistään typeristä maitoviiksistä. Ei tule myöskään läikyteltyä maitoa ympäriinsä. Toisaalta tölkillä voisi houkutella naapurin kissan leikkimään saalista…

Takaisin blogiin