Pääsiäisboxi

Pääsiäisboxi

Koirat eivät halua viettää harrasta pääsiäistä. Ne haluavat riemuita, koska on juhlan aika, kuten niillä aina on. Koska koiria ei voi viihdyttää yllätyssuklaamunilla, tuovat veikeät leluystävämme koirien pääsiäiseen ihmetystä enemmän kuin tarpeeksi. Oletko leikissä mukana?

TILAA NYT

Pääsiäisen ihme ja kumma:

Double Trouble Ihmemuna

Double Trouble Ihmemuna on tosiaan ihmeellinen muna. Se on nimittäin erittäin korea muna, jota Tiputin ja Puputin asuvat. Nämä pikku otukset ovat identtisiä kaksosia, sillä heillä on identtiset sielut. Yhdessä ne keksivät kaikkia älyttömyyksiä. ”Älä nyt munaa tätä”, ne kannustavat toisiaan. Leikkimisen jälkeen, jos koira sallii, Tiputin ja Puputin palaavat takaisin Ihmemunan hellään huomaan hautomaan uusia kujeita.

Puppeli Ristisilmä

Puppeli Ristisilmä on pääsiäisen kunniaksi, ihme kyllä, ristinyt silmänsä. Se ei ehkä ihan ymmärrä ristimisen ja ristin todellista merkitystä. Tai sitten se ajatteli olevansa spessu, eikä mikään ihan tavallinen ristihuulipupu. On myös ihmeellistä, miten psykedeelisellä Puppeli Ristisilmällä pysyy noilla silmillä pallo, ei kun muna, hallussa. ”Riittääkö boltsit?”, kysyy Puppeli kutsuessaan koiraa leikkiin.

Pähkähullu Pääsiäisluu

Älä anna hempeän ulkokuoren hämätä. Pähkähullu Pääsiäisluu on nimittäin ihmeen kova luu, ainakin omasta mielestään. Se haastaa heti rajuihin vetoleikkeihin, eikä ole moksiskaan, jos sitä revitään joka suuntaan. Päinvastoin se on vaan iloinen saamastaan huomiosta ja leikin hurmasta. ”Ei tunnu missään”, onkin ”Pähkiksen” lempilausahdus.

Takaisin blogiin