Ystävänpäiväboxi

Ystävänpäiväboxi

Millainen ystävänpäivälahja on paras omalle, karvaiselle rakkauspakkaukselle? No, ihan yhtä rakkautta täynnä oleva pakkaus kuin koira itse on. Emme kuitenkaan tienneet, millainen lelu olisi paras tapa välittää fiilikset: pehmopaketti, nalle, rakkauskirje, sydän vai ruusu? Vai olisiko se sittenkin kasa herkkuja? Siksi on parasta antaa ne kaikki.

Boxin kaikki lahjalelut kertovat välittämisestäsi. Eli jos koirasi ei tiennyt, kuinka älyttömän paljon sitä rakastat, niin nyt ainakin tietää. Ja mikä parasta, koiraa ei ällötä, vaikka rakastamisesi menisikin ”vähän” överiksi. Se saattaa pitää sinua hiukan hulluna, mutta ottaa kaiken kiitollisuudella vastaan – koska niin maailman paras ystävä tekee. Ja mikäs siinä, jos elämässä riittää rakkautta ja leikkiä?

TILAA NYT

Alla kuvat ja kuvaukset teemaan liittyvistä tuotteista:

MAAILMAN HALIVIN NALLE

Koiralla on joskus yksinäiset hetkensä. Siksi on olemassa Maaliman Halivin Nalle. Nallella on ehkä narukädet, mutta siitä huolimatta lämmin rutistus. Nallea voi kannella mukana ja ottaa yöllä kainaloon, jotta näkee kauniita unia, esimerkiksi lentävistä lihapullista.

IHANAN IMELÄ RAKKAUSKIRJE

Lelukirje on paksu, koska se on pullollaan todisteita siitä, miksi koirasi on paras ystäväsi. Kirjettä ei voi avata, mutta sinä ja koirasi tiedätte, mitä tunteitasi ja koiran sankaritarinoita olet siihen sydämestäsi ladannut. Täydellisen juustoista, eikö?

ENKELISYDÄNSANKARI

Vaikka sydämellä on siivet, ei se lennä karkuun ikkunasta, vaan on tullut leikkiäkseen. Siivet lähinnä symboloivat koirasi enkelimäistä lojaalisuutta. Ja supersankaruutta siinä samalla, tietenkin.

RENTO RUUSU

Saat koira ruusun, se rento ruusu on. Sen poimin tuolta, rakkauden puskasta. Tämä leluruusu on vilpittömästi, ilman piikin piikkiä, täynnä pelkkää rakkautta. Ruusuun voi huoletta upottaa hampaat, eikä se pistä takaisin. Että haistakaa ihan rauhassa kukkanen vaan.

Takaisin blogiin