Meriboxi

Meriboxi

Mystinen meri kätkee sisäänsä ihan oman maailmansa. Se on toinen toistaan omituisempien meriotusten koti. Kaikilla otuksilla on kuitenkin tärkeä tehtävä leikkiekosysteemissä. Toiset tuovat mukaan enemmän huumoria ja vauhtia, toiset jännitystä ja toiset elämänviisautta.

Tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa, varsinkin koirilla.   

TILAA NYT

PELLE PALLOKALA

Pelle Pallokala on huvittava otus. Se palloilee ja pelleilee ihan jatkuvalla syötöllä.

Sen suu on auki kuin se olisi lopullisesti hölmistynyt maailman menosta. Todellisuudessa Pelle miettii jatkuvasti päänsä puhki, minne palloilla seuraavaksi ja millä taktiikalla seuraava peli otetaan haltuun. Koska Pelle on pallokala, on sillä ajoittain ilmavaivoja. Pienet päästelyt eivät sen menoa kuitenkaan häiritse. ”Se on vain puhdasta ilmaa”, sanoo Pelle. Juuri tämä luonnonlapsen asenne ja rakkaus palloiluun tekevät Pellestä loistavan leikkikaverin koirille.

 

 

VASARA-HUI-HAI

Vasara-Hui-Hailla on vahva saalistusvietti. Sen silmät taipuvat joka suuntaan, eikä kukaan ole sen havainnoinnilta suojassa. Se vaanii ihan kaikkea, mikä liikkuu. Se on sillä verissä. Hain vasarapää takoo koko ajan uusia keinoja vastustajan yllättämiseksi. Hai on kuitenkin uhkaava vain omassa mielikuvituksessaan, sillä hampaattomana se lähinnä nakuttelee saaliinsa nauruhermoja. Mitä leikkimielisempi saalis sillä on kaverina, kuten koira, sitä parempi. Jos joku ei sen leikkisaaliksi ala, ei Hai ole moksiskaan: ”Hui hai, etsin seuraavan leikkiuhrin.”

 

 

KAUHISTUNUT KILPPARI

Kauhistuneella Kilpparilla on kova ulkokuori. Lähes 200 elinvuotensa aikana se on oppinut, että sisintään ei ole aina turvallista paljastaa. Aina välillä se kuitenkin kurkistaa kuorensa takaa vain järkyttyäkseen hektisestä maailman menosta. ”Ai kamala”, Kilppari toteaa ja vetäytyy takaisin mietiskelemään. Vain koirat saavat Kilpparin ulos kuorestaan. Ne sentään osaavat elää hetkessä. Koirat Kilppari haastaakin ”juoksukilpailuun” ja voittaa aina, sillä viisaana se pysyy maaliviivalla, joka on sama kuin starttiviiva. Koirat eivät tätä vouhottaessaan hoksaa. Illalla koirat eivät saa unta miettiessään, miten Kilppari onnistui jälleen kerran voittamaan heidät. Kilppari puolestaan möllöttää jälleen kuoressaan ja unelmoi hitaammasta maailmasta.

Takaisin blogiin