We make dogs butts wiggle

Koirat tekevät maailmasta paremman paikan. Rakastamme näitä nappisilmäisiä otuksia: niiden iloa, lojaalisuutta, vilpittömyyttä, satunnaista hölmöilyä… Ne saavat meidät hymyilemään ja nauramaan joka päivä. Koiran kanssa myös kurjat ajat tuntuvat paremmilta ja hyvät ajat vielä paremmilta.

Koirat ovatkin tunnetusti parhaita ystäviämme. Siksi Boneboxilla haluamme, että myös sinä saat koirasi nauramaan. On toki totta, koirat osaavat iloita pienistäkin asioista, mutta juuri siksi haluamme tarjota jotain vähän erilaista. Jotain niin hauskaa, että koira oikein innostuu ilosta – ja muu perhe siinä samalla.

Siksi Boneboxilla lähdimme miettimään, miten voisimme piristää koiran arkea helpolla tavalla. Asian selvittämiseksi haastattelimme lukuisia koiria ja analysoimme saadut vastaukset erittäin tarkasti. Sen jälkeen laitoimme luovan hatun päähämme. Tämän koirien maailmaa syväluotaavan menetelmän tuloksena syntyi ajatus koirien elämysboxista. Boxista, jonka saapuminen saa koirasi twerkkaamaan riemusta joka kuukausi. Boxista, joka piristää koko koiraperheen arkea.

Koirat, nuo hetkestä nauttimisen supersankarit, luovat paljon iloa ympärilleen. Laitetaan mekin koirien hännät heilumaan ja vietetään niiden kanssa mahdollisimman paljon yllätyksellisiä ja hassunhauskoja hetkiä.

T: BoneBoxin tiimi