Myyntiehdot (Terms & Services)

Yleiset myyntiehdot

1.

BoneBox

BoneBox on koirille tarkoitettu palvelu, jossa lähetämme joka kuukausi koiralle herkkulaatikon (Boneboxin), jossa on leluja ja herkkupaloja koirasi iloksi. BoneBox-jäsenet saavat aina tyytyväisyystakuun tilaamiinsa tuotteisiin. Takuu on helppo hyödyntää. Lähetät vain viestin meille mistä koirasi ei tykännyt, ja me hyvitämme ostosi krediiteillä.


2.

Milloin BoneBox tulee?

BoneBox lähetetään kuukauden lopussa ja on perillä 1-5 arkipäivän kuluessa saat saapumisilmoituksen joko sähköpostilla tai tekstiviestinä. Riippuen jäsenyytesi aloitusajankohdasta

3.

BoneBoxin Toimitus

BoneBox toimitetaan aina kotiosoitteesi lähimpään posti tai BudBee automaattiin. Jos jätät paketin noutamatta, niin perimme sinulta 15€ maksun. Sama maksu peritään myös jos haluat että paketti lähetetään uudelleen”.

4.

Bonebox-jäsenyytesi

Kun ilmoittaudut jäseneksi BoneBoxiin, voit valita seuraavista vaihtoehdoista 1 kk, 6 kk tai 12 kk pituisen aloitusjakson. Kun kausi on päättynyt, jäsenyys jatkuu ja BoneBoxin toimitukset jatkuvat automaattisesti joka kuukausi. Sopimus on voimassa aina jäsenyytesi pituuden verran. Jos haluat päättää sopimuksen ennen sopimuksen automaattista uusiutumista, tee se viimeistään jäsenyytesi viimeisen kuukauden 20. päivään mennessä.

Ilmoittautuessasi jäseneksi annat automaattisesti BoneBoxille luvan veloittaa jäsenyysmaksun siihen saakka, kunnes peruutat tilaussopimuksesi. 


5.

Jäsenyyden päättäminen

Jos haluat irtisanoa BoneBox-jäsenyytesi, ole yhteyttä meidän asiakaspalveluun. Saat tämän jälkeen irtisanomisvahvistuksen. Tallenna tämä irtisanoutumistasi koskeva vahvistus. Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin vain, ja jäsenyytesi BoneBoxissa päättyy sen jakson päättyessä jonka valitsit ilmoittautuessasi. Muista kuitenkin irtisanoa jäsenyys jäsenyytesi viimeisen kuukauden 20.päivään mennessä. Tämä johtuu siitä, että aloitamme seuraavan lähetyksen pakkaamisen kuluvan kuun 20. päivä, jotta se saapuisi ajoissa perille. Huomaa, että BoneBoxin palauttaminen tai maksamatta jättäminen eivät ole kelvollisia irtosanoutumismenetelmiä. BoneBox-jäsenyytesi on jatkuva. Se tarkoittaa, että jäsenyys jatkuu seuraavan tilauksen päätyttyä automaattisesti. Meillä on voimassa 14. päivän palautusoikeus, joka koskee ainoastaan jäsenyytesi ensimmäistä kuukautta. Tämän jälkeen olet sitoutunut tilaamaan BoneBoxia jäsenyytesi päättymiseen saakka

6. Jäsenyyden muuttaminen

Sopimusta ei voi perua ennen kuin kyseisen jäsenyyden ajanjakso on päättynyt. Sopimuksen jäsenys voidaan kuitenkin vaihtaa lyhyempään, jos asiakas ei halua pitää jäsenyyttä loppuun asti. Tällöin jäsenyyden hinta muuttuu lyhyemmän jäsenyyden hintaan. Esimerkiksi: jos 12kk jäsenyys (24.95€/kk) halutaan muuttaa 6kk jäsenyydeksi niin hinta muuttuu 6kk jäsenyyden kuukausihinnaksi (29.95€/kk). Jos pidempi jäsenyys halutaan päättää yhden tai kahden kuukauden jälkeen, niin hinnaksi tulee 39.95€ jokaista kuukautta kohden.

Sopimus on myös muutettavissa siten, että paketti saapuisi joka toinen kuukausi. Tällöin hintaa ei muuteta, vaan hinta pysyy samana jokaista kuukautta kohden kun boksi on vastaanotettu. Jäsenyyden maksu veloitetaan tällöin myös joka kuukausi 50% prosenttia alkuperäiseltä hinnalta. Esimerkiksi: Jos 6kk jäsenyys (29.95€/kk) halutaan tehdä muutos että boksi saapuu joka toinen kuukausi, lopullinen kuukausi hinta on: 14.975€.


7.

Hinnat ja maksuehdot

Ilmoittautuessasi jäseneksi annat automaattisesti BoneBoxille luvan veloittaa jäsenyysmaksun siihen saakka, kunnes peruutat tilaussopimuksesi. Varmista, että maksukorttiisi yhdistetyllä tilillä on katetta jäsenmaksun veloitukseen (veloitus tapahtuu kuukauden 27. - 6. välisenä aikana). Veloitamme tulevan kuukauden jäsenmaksun edellisen kuun 27. päivä. 


8.

Alennukset ja tarjoukset

Saamasi alennukset, hinnat tai tarjoukset ovat voimassa vain, jos olet BoneBoxin jäsen koko valitsemasi ajan. Muussa tapauksessa ajanjakson aikana saamasi alennukset ja tarjoukset eivät ole voimassa. Veloitamme automaattisesti alennukset maksukortiltasi, koska alennukset/tarjoukset ovat voimassa vain, jos olet jäsenenä BoneBoxissa koko valitsemasi ajanjakson ajan. 


9.

Luottokortilla maksaminen

Hyväksymme seuraavat luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express. 


10.

14 päivän palautusoikeus.

Ostoksillasi on 14 päivän palautusoikeus, laskettuna ensimmäisen BoneBoxin vastaanottamisesta. Saat ilomielin avata BoneBoxin ja tutkia mitä sieltä löytyy. Jos otat jonkin tuotteen käyttöön, menetät palautusoikeuden. Jos haluat käyttää palautusoikeuttasi, lähetä meille 14 päivän kuluessa ensimmäisen BoneBoxin vastaanottamisesta viesti, että haluat käyttää palautusoikeuttasi. Pelkkä tavaran palautus tai sen noutamatta jättäminen postista ei riitä. Hyvitämme BoneBoxin, kun tavara palautetaan käyttämättömänä ja vahingoittumattomana. Ostajana vastaat palautus lähetyksen toimitusmaksuista. Rahat palautetaan tilillesi 5-10 pankkipäivän kuluessa. 


Lähetä palautukset osoitteeseen: 

Bone Group oy 

Ludviginkatu 6,

00130, Helsinki


11.

Reklamaatio

Ostajan pitää reklamoida tuotteesta olevasta virheestä kirjallisesti viimeistään 8 päivän kuluttua tuotteen saapumisesta. Mikäli reklamaation johdosta toteamme ostajan olevan oikeutettu hyvitykseen, niin pyydämme kirjallisesti ostajaa lähettämään koko tuotteen (BoneBoxin) Bone Group oy:n osoitteeseen.

12.

Palautus

Lähetä BoneBox takaisin viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksestasi että haluat perua kaupan. Maksat suorat kulut tavaran palautuksesta. Palauttaessasi vastaat tavaran vastuullisesta pakkaamisesta.  Kun olemme vastaanottaneet  sekä hyväksyneet palautuksen/reklamaation, niin lähetämme asiakkaalle hyvityksen ostosta samalle maksutavalle kun osto on tapahtunut.

13.

Sähköpostiviestit

BoneBox pidättää oikeuden lähettää asiakkaille sähköpostiviestejä ja tekstiviestejä.


14.

Tekijänoikeus

BoneBoxilla (Bone Group Oy) on tekijänoikeus kaikkiin materiaaleihin sivustoilla BoneBox.fi. Bonebox (Bone Group Oy) pidättää itsellään oikeuden muuttaa hinta-, toimitus- ja myyntiehtoja ilman etukäteisilmoitusta.